Facebook Pixel
TranzX 36V BL-17 Revisie

TranzX 36V BL-17 Revisie

TranzX 36V BL-17 Revisie

Fiets merk: TranzX
Capaciteit fietsaccu: 8,8Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
TranzX 36V BL-17 Revisie

Kenmerken TranzX BL-17 JD-PST JD Components fiets accu revisie

Zodra je TranzX fiets accu niet meer naar behoren functioneert is een TranzX batterij revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius TranzX fietsaccu revisie

Kiest u voor een TranzX fietsaccu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de TranzX fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de TranzX fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze tijdens de TranzX accu revisie

Is de TranzX fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een TranzX BL-17 batterij revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom geven wij 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fietsaccu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw TranzX accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde batterij oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TranzX 36V BL-17 Revisie