Facebook Pixel

Panasonic

Panasonic accu revisie

Als je een E-bike hebt met de elektrische onderdelen van Panasonic kun je die een flinke boost geven met een Panasonic accu revisie. Panasonic maakt zelf geen elektrische fietsen. Het bedrijf doet wel veel aan de ontwikkeling van aandrijflijnen voor elektrische fietsen. Ze hebben motoren voor in het voorwiel, in het achterwiel en middenmotoren. Prestigieuze merken als Gazelle en Giant hebben een groot deel van hun modellen uitgerust met de producten van Panasonic. Als je wet welke aandrijflijn er in jouw elektrische fiets zit kun je via de site van KWS Seuren Fietsaccu’s heel eenvoudig een Panasonic accu revisie bestellen.

Producten 1-8 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gazelle

Gazelle panasonic 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer deluxe 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer 26V

Meer
Vanaf 275,00
Gratis Verzending

Azorbike

Azorbike 24V

Meer
Vanaf 275,00
Gratis Verzending

Niu

Niu Panasonic original 60V

Meer
Vanaf 899,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer next generation 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Niu N1S 60V 29Ah Panasonic original

[/mgz_pagebuilder] Meer
899,00
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een Panasonic accu revisie?

Alle apparaten waar een accu in zit worden na verloop van enkele jaren minder krachtig. Ze moeten vaker worden opgeladen en kunnen minder lang worden gebruikt. Dat is ook het geval bij mobiele telefoons en bij elektrische fietsen. Gelukkig is het bij de E-bike mogelijk om een accu revisie uit te laten voeren. Dat is een stuk goedkoper dan dat je een nieuwe accu moet kopen. En het resultaat is identiek. Een nieuwe accu van Panasonic is net zo krachtig als een accupack na een Panasonic accu revisie.


Hoe wordt een Panasonic accu revisie uitgevoerd

Bij KWS Seuren Fietsaccu’s wordt elke accu revisie volgens een strak protocol uitgevoerd. Zodra het accupack binnen komt wordt gecontroleerd welke onderdelen nog werken en welke onderdelen defect zijn. De kapotte onderdelen, zoals wellicht de printplaat van het batterij management systeem of de behuizing van het accupack, worden gerepareerd. Als dat niet meer mogelijk is worden ze vervangen. Daarna worden de oude oplaadbare cellen vervangen door nieuwe. Na een accu revisie wordt nogmaals gecontroleerd of alle onderdelen correct functioneren en met elkaar samenwerken.


Extra capaciteit bij een Panasonic accu revisie

Bij het bestellen van een Panasonic accu revisie kun je zelf kiezen hoeveel capaciteit er in je gereviseerde accu moet worden gemonteerd. Dat is mogelijk doordat de nieuwe oplaadbare cellen beter van kwaliteit zijn en van een andere techniek gebruik maken dan de oude. Het is in principe zelfs mogelijk om de capaciteit van je accu te verdubbelen. Dat heeft tot gevolg dat je met de elektrische fiets na een Panasonic accu revisie twee keer zo ver kunt fietsen dan toen je de elektrische fiets nieuw kocht. Extra capaciteit is niet schadelijk voor de motor van je fiets. Met meer capaciteit in de accu kun je alleen verder fietsen, niet sneller.


Een Panasonic accu revisie bestellen

Voor een Panasonic accu revisie moeten het accupack en de oplader naar KWS Seuren worden opgestuurd. Je kunt een accu revisie online bestellen. Dat is eenvoudig. Je kiest eerst het merk Panasonic en vervolgens het model accu dat in jouw elektrische fiets zit. Daarna kies je welke capaciteit je wilt laten inbouwen. Na het afronden van de bestelling krijg je instructies over het opsturen van de accu en de accessoires. Omdat een accu revisie een bewerkelijk proces is duurt het ongeveer tien dagen voordat je je accu weer thuisgestuurd krijgt. Je krijgt bij KWS Seuren twee jaar garantie op een accu revisie.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.