Facebook Pixel

Sachs

Sachs accu revisie

Wie nog een oude Sachs Elo E-bike heeft, is langzamerhand toe aan een Sachs accu revisie, want de laatste Sachs E-bikes zijn rond 2013 van de band gerold. Zoals bij elke elektrische fiets, is de accu na enkele jaren gebruik toe aan vervanging. Dat komt doordat de oplaadbare cellen versleten zijn. Een nieuwe accu is meestal niet meer te koop voor fietsmerken die inmiddels failliet zijn gegaan, zoals het Duitse Sachs. Gelukkig kun je bij KWS Seuren Fietsaccu’s nog wel een Sachs accu revisie laten uitvoeren. Na zo’n revisie kun je met veel plezier nog jaren op je Sachs E-bike rondrijden.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
 1. Sachs Electra 2 36v accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 2. TranzX 36V acculader 5 polig
  Rating:
  0%
  € 85,00
 3. TranzX BL03 36V Revisie
  Vanaf € 375,00
 4. Tranz-X acculader 24V 4 Pins
  € 75,00
 5. Tranz-X JD-PST BL03 36V Revisie
  Vanaf € 335,00
 6. Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie
  Vanaf € 275,00
 7. Tranz-X JD-PST BL-03 24V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 8. Saxonette 36V Aluminium Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 9. TranzX 36V BL-07 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 10. TranzX 36v BL-06 accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 11. TranzX 36V BL-15 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 12. TranzX 36V BL-17 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina

Specialist in accu’s

KWS Seuren is gespecialiseerd in het repareren van accu’s van E-bikes. Het bedrijf doet dat door oude accu's uit elkaar te halen en de oplaadbare cellen te vervangen door nieuwe. Het bijzondere daarbij is, dat er wordt gewerkt met de nieuwste modellen oplaadbare cellen. De bestaande oplaadbare cellen worden dus niet vervangen door identieke exemplaren. Het is daarbij essentieel om uit te zoeken of de nieuwe moderne cellen goed samenwerken met het bestaande batterij management systeem en de oplader.


Sachs accu revisie is maatwerk

Als de accu van je elektrische fiets kapot is, kunnen veel doe-het-zelvers de aandrang niet weerstaan om zelf aan het knutselen te gaan. Dat is funest voor de accu. Het lijkt wel simpel om de oplaadbare cellen te vervangen door nieuwe, maar dat is zeker niet. Er kan van alles verkeerd gaan. Je kunt bij een foutief uitgevoerde Sachs accu revisie het batterij management systeem en de oplader onherstelbaar beschadigen. In het ergste geval kan er zelfs brand ontstaan als je de accu na amateuristisch doehetzelven weer gaat opladen.


Twee jaar garantie op een Sachs accu revisie

KWS Seuren Fietsaccu’s geeft twee jaar garantie op een Sachs accu revisie. Om die kwaliteit waar te maken wordt er veel meer gedaan dan alleen het vernieuwen van de oplaadbare cellen. De werking van alle oude elektrische componenten wordt grondig gecontroleerd. Dat betreft het batterij management systeem en de oplader. Ook de kwaliteit van de behuizing wordt goed geïnspecteerd. De behuizing bevat diverse connectoren en lampjes. Als die kapot zijn worden ze vervangen. Door die totaalaanpak slaagt KWS Seuren er in om goede kwaliteit te leveren en daardoor ook een garantie van twee jaar te geven.


Zelf de accu goed onderhouden

Het helpt enorm als je na een Sachs accu revisie zuinig bent op je accu. Als je er goed mee omgaat kun je jaren langer plezier hebben van je E-bike. Het is het beste voor de accu als hij elke maand een keer gedeeltelijk wordt opgeladen, ook als de fiets niet wordt gebruikt. Daarmee wordt een schadelijke diepteontlading voorkomen. Het wordt ook aanbevolen om de accu altijd bij kamertemperatuur op te laden, liefst binnenshuis. Opladen bij vorst is funest. Je moet ook voorkomen dat het inwendige van de accu nat wordt. Bescherm je accu daarom goed tegen de regen.