Facebook Pixel

Batavus

Batavus accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw Batavus accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-24 van 29

per pagina
 1. E-motion accu C4 en C5 Revisie
  Vanaf € 300,00
 2. Batavus Sparta C1/C2/C3 hendel/handvat
  Vanaf € 11,50
 3. Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 350,00
 4. Bosch Powerpack 300 / 400 Classic Line
  Rating:
  0%
  Vanaf € 540,00
 5. Remove Q V2 (kettingkast) Revisie
  Vanaf € 399,00
 6. Protanium accu 26,6V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 7. Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Revisie
  Vanaf € 300,00
 8. Bosch Powerpack Frame accu Classic Line Nieuw!
  Rating:
  0%
  Vanaf € 540,00
 9. Protanium BP-L24100ICW Revisie
  Vanaf € 275,00
 10. Bosch Fietsaccu Powerpack 300/400/500 Performance Line Bagage Nieuw
  Rating:
  0%
  Vanaf € 465,00
 11. TranzX 36V BL-05 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
 12. Yamaha accu 37V PASB1 B89 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-24 van 29

per pagina

Batavus accu revisie

Na een Batavus accu revisie kun je weer jarenlang met veel plezier op je elektrische fiets rijden. De actieradius van een elektrische fiets kan na verloop wat tijd teruglopen. Met een volle accu kun je steeds minder ver rijden. Dat kan komen doordat de accu versleten raakt, maar er zijn ook andere oorzaken. Als je kiest voor een Batavus accu revisie worden er nieuwe oplaadbare cellen in het accupack gezet. Tevens controleren de monteurs van KWS Seuren de werking van de elektronica en de oplader. Je bent er dus bijna zeker van dat je fiets daarna weer als nieuw rijdt.


Veel merken batterijen voor een Batavus accu revisie

Batavus is één van de grote producenten van elektrische fietsen. Er zijn veel modellen van het merk op de markt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van motoren en accupacks van allerlei leveranciers. Zo zijn er E-bikes van Batavus met elektrische componenten van Sparta, Bosch, Phylion en Yamaha. KWS Seuren kan bij de meeste van deze merken een Batavus accu revisie uitvoeren. Van accupacks die niet in aanmerking komen voor een revisie worden nieuwe exemplaren verkocht. Maar of je nu kiest voor een nieuwe accu of een Batavus accu revisie; je hebt altijd keuze in het vermogen van je nieuwe accupack.


Waarom kiezen voor extra vermogen?

Het vermogen van een accu is maatgevend voor de actieradius van je elektrische fiets. Als je een accu met meer vermogen koopt kun je dus meer kilometers met een volle acculading fietsen. Het vermogen heeft geen invloed op je snelheid. Houd er rekening mee dat de actieradius door meer factoren wordt beïnvloed. Wie veel in een heuvelachtig terrein fietst, vaak tegenwind heeft, kiest voor maximale trapondersteuning of zelf een fors postuur heeft, zal merken dat de actieradius lager is dan door de fabrikant wordt aangegeven. De cijfers van de fabrikant moet je vooral beschouwen als een indicatie. Het is zeker geen garantie.


Moderne techniek en extra vermogen bij een Batavus accu revisie

Bij een Batavus accu revisie worden nieuwe elektrische cellen in je accupack gezet. De kwaliteit van de cellen is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Ze hebben geen last meer van het geheugeneffect, waardoor oude accu’s snel veel vermogen verloren. De nieuwe cellen bieden veel gebruiksgemak. Want het is niet meer nodig om je accupack telkens volledig op te laden en te ontladen. In combinatie met extra vermogen kun je je fiets na een Batavus accu revisie een stuk flexibeler gebruiken. Vooral dat je hem minder lang aan de oplader hoeft te hangen is erg prettig.


Batavus accu revisie bestellen

Een Batavus accu revisie wordt door deskundige technici uitgevoerd in de werkplaats van KWS Seuren. Je moet je accupack en de oplader daar naartoe opsturen. Eerst bestel je op de site van KWS Seuren een revisie van het juiste accupack met het vermogen dat je graag wilt hebben. Daarna stuur je de accu en alle accessoires gratis via PostNL op. Je accupack wordt vernieuwd, de oplader en de elektronica worden geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. Na ongeveer tien dagen krijg je je accupack na de Batavus accu revisie terug. Daarop wordt twee jaar garantie gegeven.