Facebook Pixel
Flyer SIB Fietsaccu 36V Revisie

Flyer SIB Fietsaccu 36V Revisie

Flyer SIB Fietsaccu 36V Revisie

Fiets merk: Flyer
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Flyer SIB Fietsaccu 36V Revisie

Specificaties Flyer SIB e-bike accu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Flyer SIB accu, is de gedachte aan een e-bike accu revisie een hele goede. De fietsaccu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Daar een haperende fiets accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze controle worden acculader en BMS grondig nagekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de acculader.


Wat u kunt verwachten van een Flyer SIB batterij revisie

De Flyer SIB accu heeft een nominaal voltage van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van13,4Ah 482Wh of 16,7Ah 601Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Flyer SIB fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Flyer SIB fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het proces van de Flyer SIB accurevisie

Is de Flyer SIB batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Klachten van de Flyer SIB fietsaccu

Naarmate de accu ouder wordt dan kan het zijn dat de Flyer SIB accu kuren krijgt. De meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een fietstocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een lege batterij van om en nabij de 25 to 50%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flyer SIB Fietsaccu 36V Revisie