Facebook Pixel

Panasonic

Panasonic accu revisie

Als je een E-bike hebt met de elektrische onderdelen van Panasonic kun je die een flinke boost geven met een Panasonic accu revisie. Panasonic maakt zelf geen elektrische fietsen. Het bedrijf doet wel veel aan de ontwikkeling van aandrijflijnen voor elektrische fietsen. Ze hebben motoren voor in het voorwiel, in het achterwiel en middenmotoren. Prestigieuze merken als Gazelle en Giant hebben een groot deel van hun modellen uitgerust met de producten van Panasonic. Als je wet welke aandrijflijn er in jouw elektrische fiets zit kun je via de site van KWS Seuren Fietsaccu’s heel eenvoudig een Panasonic accu revisie bestellen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
 1. Bikkel EN15194 36V
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 2. Panasonic accu 36V 10INR/71-4
  Rating:
  0%
  Vanaf € 425,00
 3. Panasonic accu 36V Triangle
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 4. Niu N1S 60V 29Ah Panasonic original
  Rating:
  0%
  € 899,00
 5. Gazelle Panasonic acculader 36V
  Rating:
  0%
  € 110,00
 6. Flyer Panasonic 36V Acculader
  Rating:
  0%
  € 230,00
  Niet op voorraad
 7. Flyer plus 26v accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 8. Panasonic Compatible 36v 13Ah + 4Ah Acculader Nieuw
  Rating:
  0%
  € 699,00
 9. Gazelle Easy Glider Accu Reviseren
  Vanaf € 275,00
 10. Multicycle Accu Smart 24V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 11. Flyer accu 26V Revisie
  Vanaf € 275,00
 12. Derby Cycle Impulse 36V (Gazelle, Kalkhoff, Raleigh) Nieuw
  Vanaf € 440,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina

Waarom een Panasonic accu revisie?

Alle apparaten waar een accu in zit worden na verloop van enkele jaren minder krachtig. Ze moeten vaker worden opgeladen en kunnen minder lang worden gebruikt. Dat is ook het geval bij mobiele telefoons en bij elektrische fietsen. Gelukkig is het bij de E-bike mogelijk om een accu revisie uit te laten voeren. Dat is een stuk goedkoper als een nieuwe accu. Het  resultaat is echter identiek. Een Panasonic accu revisie  is net zo krachtig als een nieuwe accu van Panasonic.


Hoe wordt een Panasonic accu revisie uitgevoerd

Bij KWS Seuren Fietsaccu’s wordt elke accu revisie volgens een strak protocol uitgevoerd. Zodra de accu binnen is wordt gecontroleerd welke onderdelen nog werken, en welke onderdelen defect zijn. De kapotte onderdelen, zoals wellicht de printplaat van het batterij management systeem of de accubehuizing, worden gerepareerd. Als dat niet meer mogelijk is worden ze vervangen. Daarna worden de oude oplaadbare cellen vervangen door nieuwe. Na een accu revisie wordt nogmaals gecontroleerd of alle onderdelen correct functioneren en met elkaar samenwerken.


Extra capaciteit bij een Panasonic accu revisie

Bij het bestellen van een Panasonic accu revisie kun je zelf kiezen hoeveel capaciteit er in je gereviseerde accu moet worden gemonteerd. Dat is mogelijk doordat de nieuwe oplaadbare cellen beter van kwaliteit zijn en van een modernere techniek gebruik maken dan de oude. Het is in principe zelfs mogelijk om de capaciteit van je accu te verdubbelen. Dat heeft tot gevolg dat je met de elektrische fiets na een Panasonic accu revisie twee keer zo ver kunt fietsen dan toen je de elektrische fiets nieuw kocht. Extra capaciteit is niet schadelijk voor de motor van je fiets. Met meer capaciteit in de accu kun je alleen verder fietsen, niet sneller.


Een Panasonic accu revisie bestellen

Voor een Panasonic accu revisie moeten de accu en oplader naar KWS Seuren worden opgestuurd. Je kunt een accu revisie online bestellen. Dat is eenvoudig. Je kiest eerst het merk Panasonic en vervolgens het model accu dat in jouw elektrische fiets zit. Daarna kies je welke capaciteit je wilt laten inbouwen. Na het afronden van de bestelling krijg je instructies over het opsturen van de accu en de accessoires. Omdat een accu revisie een bewerkelijk proces is ,duurt het ongeveer tien dagen voordat je je accu weer thuisgestuurd krijgt. Je krijgt bij KWS Seuren twee jaar garantie op een accu revisie.