Facebook Pixel

Derby cycle

Derby Cycle accu revisie

Met een Derby Cycle accu revisie heeft je je elektrische fiets weer nieuwe energie. Je zal meteen merken dat je na de revisie veel verder kunt fietsen dan met de originele accu. Van het Duitse merk Derby Cycle zijn in de afgelopen jaren veel modellen elektrische fietsen geproduceerd. De accu’s van die fietsen worden langzamerhand slechter. Dat is een normaal proces, dat ook bij elektrische fietsen van gerenommeerde merken als Trek en Koga optreedt. Als je actieradius dramatisch terugloopt, kun je een nieuwe accu kopen. Maar een Derby Cycle accu revisie is veel goedkoper en geeft hetzelfde resultaat.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
 1. Derby cycle 24V 14069
  Rating:
  0%
  Vanaf € 350,00
 2. Shimano E6100 Down Tube 15Ah Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 3. Derby Cycle 36V accu
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 4. Shimano steps adapter
  Rating:
  0%
  € 65,00
 5. Shimano-Derby cycle 36V 15Ah
  Rating:
  0%
  € 600,00
 6. Flyer Deluxe accu 36V Revisie
  Vanaf € 335,00
 7. Flyer accu 26V Revisie
  Vanaf € 275,00
 8. Impulse accu 36V (Gazelle, Kalkhoff, Raleigh) Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 9. Derby Cycle Impulse 36V 2A 4 pins lithium ion lader
  Rating:
  0%
  € 65,00
 10. Derby Cycle Impulse 36V (Gazelle, Kalkhoff, Raleigh) Nieuw
  Vanaf € 440,00
 11. BMZ Impulse accu EVO RS Integrale 36V
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 12. Flyer accu 36V Revisie
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina

Wat gebeurt er bij een Derby Cycle accu revisie?

Bij een Derby Cycle accu revisie wordt de oude accu open gemaakt. Dat is niet zo eenvoudig, want daar zijn de fietsaccu's niet voor ontworpen. De oude oplaadbare cellen worden uit het accupack gehaald en er worden nieuwe teruggeplaatst. De nieuwe cellen zijn van een betere kwaliteit dan de oude. Er worden uitsluitend cellen van gerenommerde merken gebruikt, Als de nieuwe cellen zijn geplaatst, wordt e fietsaccu weer geassembleert. Bij de Derby Cycle accu revisie wordt dus de oude behuizing van je accu hergebruikt.


Werkt mijn E-bike weer goed na een Derby Cycle accu revisie?

Als je je fietsaccu terug krijgt na een Derby Cycle accu revisie, heb je de garantie dat het elektrische systeem van je E-bike weer helemaal in orde is. Want een Derby Cycle accu revisie gaat gepaard met een intensieve controle van het elektrische systeem van je elektrische fiets. Niet alleen het batterij management systeem, waarmee het opladen en het ontladen wordt geregeld, krijgt een uitgebreide check. Ook de oplader wordt goed getest. Als je fiets na een Derby Cycle accu revisie niet goed presteert, kan dat alleen nog doordat er een fout zit in het elektrische systeem van de fiets.


KWS Seuren Fietsaccu’s helpt altijd

Als je na een Derby Cycle accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s problemen ondervindt met je elektrische fiets, kun je contact opnemen met het bedrijf. De monteurs zullen er alles aan doen om je fiets weer helemaal in orde te krijgen. Als het met hulp op afstand niet lukt, kan het noodzakelijk zijn dat je de fiets naar de werkplaats brengt. Je weet in elk geval zeker dat de technici zeer deskundig zijn. Ze beschikken over alle apparatuur om elektrische fietsen te repareren, en hebben op dat gebied een goede reputatie opgebouwd.


De levensduur van de accu verlengen

Je wil natuurlijk na de revisie weer zo lang mogelijk van je accu genieten, daarom geven we je nu een paar tips: Laad je accu nooit op bij temperaturen onder het nulpunt. Vocht in de behuizing zal condenseren en dat leidt onherroepelijk tot roest. Laat de accu ook niet te ver ontladen. Zorg er daarom voor, als je de elektrische fiets in de winter niet gebruikt, dat de accu elke maand tot 50% wordt opgeladen. Doe dat niet in een koude schuur, maar in huis bij kamertemperatuur.