Facebook Pixel

Victoria

Victoria accu revisie

Met een Victoria accu revisie krijgt jouw accu een flinke impuls. Je kunt er weer grotere afstanden mee fietsen, waardoor het niet meer nodig is om de accu tussentijds bij te laden. Een Victoria accu revisie heeft als effect dat je zorgeloos elke fietstocht kunt ondernemen. Bij een accu revisie door KWS Seuren Fietsaccu’s worden de oplaadbare cellen uit je accu vervangen door nieuwe exemplaren. Die kun je vaker opladen dan de oudere types. Na een Victoria accu revisie heb je dus een accupack bij je E-bike dat jaren langer meegaat dan de accu die oorspronkelijk bij je elektrische fiets zat.

Producten 1-8 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bosch

Bosch Powerpack 300 Frame 36V

Meer
Vanaf 425,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch powerpack compatible frame 36V

Meer
Vanaf 548,06
Gratis Verzending

Bosch lite frame 36V

Meer
Vanaf 470,00
Gratis Verzending

Bosch powerpack classic 36V

Meer
Vanaf 509,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch powerpack 500 bagagedrager 36V

Meer
Vanaf 425,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch powerpack classic line 300-400 36V

Meer
Vanaf 548,06
Gratis Verzending

Bosch

Bosch active performance 36V

Meer
Gratis Verzending

Panterra

Panterra 7ICMR 24V

Meer
Vanaf 325,00
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Victoria elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Victoria worden gebouwd in Duitsland. Daar worden de fietsen ook ontwikkeld. Voor de elektrische onderdelen wordt gebruik gemaakt van technologie die bij anderen wordt ingekocht. De accu’s in de fietsen zijn bijvoorbeeld van Bosch, TranzX, Flyer en Kalkhoff. Het assortiment aan E-bikes van Victoria is enorm. Elk type fiets met elektrische trapondersteuning is wel leverbaar, tot aan speed pedelecs toe. De fietsen van het merk worden geleverd voor prijzen uit het middensegment. Er zijn ook enkele wat goedkopere modellen verkrijgbaar.


Bekende techniek bij een Victoria accu revisie

Een Victoria accu revisie is voor de gespecialiseerde technici van KWS Seuren Fietsaccu’s niet zo spannend. Doordat de accu’s van Victoria worden ingekocht bij gespecialiseerde bedrijven zijn het producten die veel vaker in elektrische fietsen zitten. Deze accu’s kennen dus geen geheimen meer. Er is precies bekend welke oplaadbare cellen goed samenwerken met de bestaande opladers en batterij management systemen. Desondanks wordt elke Victoria accu revisie met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Er wordt intensief gecontroleerd of de accu na de revisie goed werkt.


Extra capaciteit kopen bij een Victoria accu revisie

Sommige eigenaren van een E-bike zijn bij de aanschaf van hun fiets een beetje te voorzichtig geweest bij de keuze van de accu. Ze hebben een verkeerde inschatting gemaakt van het aantal kilometers dat ze zouden fietsen. Daardoor komt het regelmatig voor dat ze hun fiets halverwege een fietstocht moeten bijladen. Dat kan worden voorkomen met een Victoria accu revisie. Want dan heb je de mogelijkheid de capaciteit van de accu te vergroten, tot wel twee keer zoveel als de originele capaciteit. Dat betekent dat je na een Victoria accu revisie dubbel zo ver kunt fietsen met een volgeladen accu dan voorheen.


Hoe moet je een Victoria accu revisie bestellen?

Een Victoria accu revisie kun je bestellen op de website van KWS Seuren Fietsaccu’s. Je krijgt daarbij alle begeleiding die nodig is. Eerst plaats je je bestelling en kies je hoeveel capaciteit er in de accu moet worden ingebouwd. Daarna moet je de bestelling afrekenen en afronden. Vervolgens ontvang je per e-mail aanwijzingen over het verdere verloop van de accu revisie. Er wordt uitgelegd hoe je de accu via PostNL kunt versturen en wanneer je de accu terug kunt verwachten. De gemiddelde tijd die een accu revisie duurt is tien dagen. Bij sommige accupacks duurt een accu revisie een paar dagen korter.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.