Facebook Pixel
TREK/BionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Refurbished

TREK/BionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Refurbished

TREK/BionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Refurbished

Fiets merk: Trek
Capaciteit fietsaccu: 6,4Ah
Spanning/Volt: 40,7V

 

Betreft een refurbished product!

 

Vanaf € 480,00
SKU
TREKBionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Refurbished

Uitstekende keuze, een refurbished Trek/BionX R260

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw BionX accu die plotseling stuk ging en heeft u geen tijd voor Revisie? Dan is de aankoop van een refurbished BionX accu met een snelle levertijd de oplossing. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het prettig is om een tweede accu te hebben. U kunt kiezen voor een BionX refurbished fiets accu. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de kosten, maar ook het stukje duurzaamheid, kan een reden zijn om een refurbished accu te verkiezen. Een refurbished BionX e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Trek t500 accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een top product krijgt.


Hoever kan ik fietsen met de Refurbished BionX 40,7V:

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Wordt de refurbished 40,7V accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de huidige actieradius kan verhogen. Dat wil zeggen, als de eerste BionX batterij nog in goede conditie verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je fiets accu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- fietsaccu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished accu ook gewoon in te zetten als vervanging van een gebruikte Trek t500/BionX fiets accu.


Service en Garantie, Tweede BionX Ride + accu

Omdat wij over de hoogste kwaliteit accucellen kunnen beschikken, dankzij het dealerschap van Samsung en Panasonic, en alleen specialistische monteurs in dienst heeft, wordt er standaard een garantie gegeven voor de duur van 2 jaar. Het dealerschap van deze gerenommeerde accu fabrikanten heeft ook tot gevolg dat de gebruikte accucellen rechtstreeks door de fabrikant aan KWS Seuren geleverd worden. Als gevolg van deze praktijk zijn de geplaatste 18650 cellen “nieuw” en kan je als klant genieten van de grootst mogelijke kwaliteit. Er is namelijk geen leeftijdsverlies als gevolg van opslag bij tussenhandel en groothandels. In de loop der jaren zijn duizenden verschillende accu's door de mensen van KWS Seuren weer nieuw leven ingeblazen, daardoor is er veel technische kennis voorhanden, en staan onze specialisten je graag bij in het beantwoorden van vragen, en het oplossen van accu problemen.


Specificaties Refurbished Trek Navigator L500 Plus accu

Deze extra batterij Trek/BionX is een uiterst duurzaam product. De accu behuizing is gebruikt, maar in een nog goede staat, het binnenwerk is echter vervangen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe accu. Bij het samenstellen van de refurbished Trek t500/BionX worden uitsluitend eersteklas producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld batterijcellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun te fietsen kilometers met de refurbished als tweede fietsaccu, simpelweg wordt verhoogd. Het is daarnaast een goed alternatief voor de defecte Trek t500+/BionX.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TREK/BionX 40,7V 260 Wh 6,4 Ah Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!