Facebook Pixel
TL-36130A Frame 36v accu Revisie

TL-36130A Frame 36v accu Revisie

TL-36130A Frame 36v accu Revisie

Fiets merk: Delivery Support
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
TL-36130A Frame 36v accu Revisie

TL-36130A Frame e-bike accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je TL-36130A Frame fiets accu, is de gedachte aan een fiets accu revisie een hele goede. De fiets accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een TL-36130A Frame fietsaccu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de TL-36130A Frame fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de TL-36130A Frame batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Hoe werkt het? Een TL-36130A Frame accurevisie

Is de TL-36130A Frame fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Klachten en veelvoorkomende problemen van de TL-36130A Frame batterij

De TL-36130A Frame batterij wordt over het algemeen prima ontvangen. Een van de meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een toertocht het opeens niet meer doet of stopt bij een lege accu van om en nabij de 40%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TL-36130A Frame 36v accu Revisie