KWS Seuren

KWS Seuren lader DC plug 2.1mm 3A 36V

KWS DC2.1mm 3A 36V 1KWS DC2.1mm 3A 36V 2

Omschrijving

De 36V 3A acculader met DC plug (2.1mm) is de perfecte oplader voor uw elektrische apparaten die werken op een 36V accu. Met zijn efficiënte laadcapaciteit zorgt deze lader ervoor dat uw accu snel en veilig wordt opgeladen. De DC plug (2.1mm) biedt een stabiele en betrouwbare verbinding. Of u nu thuis bent of onderweg, met de 36V 3A acculader met DC plug 2.1mm kunt u altijd rekenen op een volledig opgeladen accu voor uw elektronische apparaten. Bestel nu en geniet van een betrouwbare oplader voor al uw 36V accu's!

Specificaties

Geschikt voor

Bafang, Knaap bikes, Qwic, Stella

Nominale spanning accu

36 V

Productnaam

lader DC plug 2.1mm 3A 36V

Merk

KWS Seuren

KWS product code

lad-kws-dc-2.1-36v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

DC plug

Type aansluiting

DC 2.1mm

Stroomsterkte (A)

3 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Krachtig Opladen met de KWS Seuren Lader

De KWS Seuren lader met DC plug 2.1mm 3A 36V is ontworpen om jouw elektronische apparaten met 36V snel en efficiënt op te laden. Of het nu gaat om e-bike accu's, scooters of andere toepassingen met deze specificaties, deze lader staat garant voor betrouwbaar en krachtig opladen.

Veiligheid Voorop

Bij KWS Seuren hechten we veel waarde aan jouw veiligheid. Daarom is deze lader uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties om overladen, oververhitting en kortsluiting te voorkomen. Laad je apparaten met gemoedsrust op, wetende dat ze goed worden beschermd.

Universele Compatibiliteit

Deze lader met DC plug 2.1mm 3A 36V is compatibel met een breed scala aan apparaten met dezelfde specificaties. Het is een veelzijdige keuze voor thuisgebruik en onderweg, en de 2.1mm DC plug past naadloos in de meeste compatibele aansluitingen.

Duurzaam en Betrouwbaar

KWS Seuren staat bekend om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze lader is gebouwd om lang mee te gaan en biedt consistent hoogwaardige prestaties. Je kunt vertrouwen op de lader, ongeacht hoe vaak je hem gebruikt.

Kies voor de KWS Seuren lader met DC plug 2.1mm 3A 36V voor krachtig en veilig opladen van al jouw 36V-apparaten. Zorg ervoor dat je apparaten altijd klaar zijn voor gebruik zonder concessies te doen aan de prestaties.