Facebook Pixel
QWIC SMART-E 36v accu

QWIC SMART-E 36v accu

QWIC SMART-E 36v accu

Fiets merk: Qwic
Capaciteit fietsaccu: 11Ah
Spanning/Volt: 36V


Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
QWIC SMART-E 36v accu

Qwic smart-e e-bike accu revisie

Indien uw Qwic smart-e e-bike accu niet meer naar behoren functioneert is een Qwic smart-e accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De Qwic smart-e fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten plaatsen. Doordat een haperende fiets accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze controle worden batterijlader en regelelektronica grondig nagekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de batterijlader.


Actieradius Qwic smart-e fiets accu revisie

Kiest u voor een Qwic smart-e fietsaccu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Qwic smart-e fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Qwic smart-e fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het proces van de Qwic smart-e accurevisie

Is de Qwic smart-e batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Problemen van de Qwic smart-e fiets accu

Naarmate de fietsaccu slijt dan kan het zijn dat de Qwic smart-e fietsaccu problemen krijgt. De meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een percentage van rond de 25 to 50%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QWIC SMART-E 36v accu