KWS Seuren

KWS Seuren lader 3 pins 3A 36V

KWS Seuren acculader 3A - 36V - XLR3 plug 1KWS Seuren acculader 3A - 36V - XLR3 plug 2

Omschrijving

De KWS Seuren 36V 3A acculader met XLR3 plug connector is een hoogwaardige oplader die perfect is afgestemd op accu's met een spanning van 36V. Met zijn efficiënte laadcapaciteit zorgt deze lader ervoor dat uw accu snel en betrouwbaar wordt opgeladen. De XLR3 plug connector biedt een veilige en stevige verbinding. Of u nu thuis bent of onderweg, met de KWS Seuren 36V 3A acculader kunt u altijd vertrouwen op een volledig opgeladen accu voor uw elektrische fiets. Bestel nu en geniet van zorgeloze fietstochten met een optimaal opgeladen accu!

Specificaties

Nominale spanning accu

36 V

Productnaam

lader 3 pins 3A 36V

Merk

KWS Seuren

KWS product code

lad-kws-xlr3-36v-36v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

XLR3

Type aansluiting
Stroomsterkte (A)

3 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Optimale Oplading met de KWS Seuren Acculader

De KWS Seuren acculader met 3A XLR3 plug 36V is jouw betrouwbare metgezel voor het opladen van 36V accu's. Of het nu gaat om e-bike accu's, scootmobielen of andere toepassingen met dezelfde specificaties, deze lader levert een efficiënte en veilige oplaadoplossing.

Snel en Efficiënt Opladen

Met een laadvermogen van 3A zorgt deze lader voor een snelle en efficiënte oplading van jouw accu's. Of je nu onderweg bent of thuis, je kunt erop vertrouwen dat jouw apparaten snel worden voorzien van de benodigde energie.

Veiligheid Voorop

Bij KWS Seuren staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom is deze lader uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties om overladen, oververhitting en kortsluiting te voorkomen. Laad jouw accu's met gemoedsrust op, wetende dat ze goed worden beschermd.

Universele Compatibiliteit

De 3A XLR3 plug van deze lader is compatibel met een breed scala aan 36V accu's en apparaten. Het is een veelzijdige keuze voor diverse toepassingen en past naadloos in de meeste XLR3-aansluitingen.

Duurzaam en Betrouwbaar

KWS Seuren staat bekend om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze lader is gebouwd om lang mee te gaan en biedt consistente hoogwaardige prestaties. Je kunt erop vertrouwen dat deze lader jouw accu's met zorg zal behandelen.

Kies voor de KWS Seuren acculader met 3A XLR3 plug 36V voor snel en veilig opladen van al jouw 36V accu's. Zorg ervoor dat jouw apparaten altijd klaar zijn voor gebruik zonder concessies te doen aan de prestaties.