Facebook Pixel
Protanium Inside accu 36V Frame Revisie

Protanium Inside accu 36V Frame Revisie

Protanium Inside accu 36V Frame Revisie

Fiets merk: Protanium
Capaciteit fietsaccu: 8,7Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 300,00
SKU
Protanium Inside accu 36V Frame Revisie

Kenmerken Protanium inside accu fiets accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Protanium batterij, is de gedachte aan een accu revisie de juiste. De Protanium batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een Protanium batterij revisie

Kiest u voor een Protanium fietsaccu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Protanium fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Protanium fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Hoe gaat het in zijn werk? Protanium accurevisie

Is de Protanium batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Kwaliteit van een Protanium inside accu fiets accu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, daarom geven wij graag twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Protanium accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fiets accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Protanium Inside accu 36V Frame Revisie