Facebook Pixel
Phylion accu 24V XH259-10J Revisie

Phylion accu 24V XH259-10J Revisie

Phylion accu 24V XH259-10J Revisie

Fiets merk: Phylion
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
Phylion accu 24V XH259-10J Revisie

Kenmerken Phylion XH259-10J fietsaccu revisie

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Phylion XH259-10J fietsaccu, is de keus van een e-bike accu revisie een hele goede. De Phylion accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de e-bike accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een haperende accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel nagekeken. Tijdens deze check worden lader en elektronica grondig nagekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de batterijlader.


Actieradius Phylion batterij revisie

De Phylion fiets accu heeft een voltage van 24V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen van13,4Ah 340Wh of 16,7Ah 420Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Phylion accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Phylion accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het revisieproces van een Phylion accu revisie

Is de Phylion batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor een Phylion XH259-10J accu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, hierom geven wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Phylion batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde batterij oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phylion accu 24V XH259-10J Revisie