Facebook Pixel

KTM

KTM accu revisie

Als je de trotse bezitter bent van een sportieve KTM E-bike is een KTM accu revisie een leuke en goedkope methode om de actieradius van je fiets te vergroten. Bij een accu revisie wordt je accu weer helemaal in nieuwstaat gebracht. De versleten oplaadbare cellen worden vervangen door verse, die meer capaciteit hebben. Met een beetje geluk kun je na een KTM accu revisie wel twee keer zo ver rijden op een volgeladen accu. Een accu revisie laat je snel en betrouwbaar uitvoeren door KWS Seuren Fietsaccu’s. Het grote voordeel van een accu revisie bij deze specialist is dat alle elektrische componenten van je fiets meteen worden gecontroleerd.

Producten 1-8 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bosch

Bosch powerpack compatible frame 36V

Meer
Vanaf 548,06
Gratis Verzending

Flyer

Flyer deluxe 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Shimano

Shimano steps BT-E6010 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch active performance 36V

Meer
Vanaf 749,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer next generation 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch powerpack classic line 300-400 36V

Meer
Vanaf 548,06
Gratis Verzending

Bosch

Bosch frame classic line 36V

Meer
Vanaf 527,72
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het risico van een nieuwe accu

Zodra je merkt dat de accu van je E-bike achteruit gaat kun je uiteraard een nieuwe kopen. Dat is behoorlijk kostbaar, want een nieuwe accu kost tussen de 500 en de 900 euro, afhankelijk van het merk en de gekozen capaciteit. Een nieuwe accu kopen is daarnaast tamelijk risicovol. Want de kans bestaat dat je een product koopt dat al een aantal jaren in een magazijn heeft gelegen. Dat is slecht voor de oplaadbare cellen. Je koopt dan dus een nieuwe accu, maar de cellen zijn zeker niet meer in dezelfde conditie dan toen de accu werd gefabriceerd.


Gegarandeerde kwaliteit bij een KTM accu revisie

Als je kiest voor een KTM accu revisie krijg je gegarandeerd nieuwe oplaadbare cellen in je accupack. De cellen die worden gebruikt zijn gemaakt op basis van de modernste technieken. Het zijn cellen van een ander type dan er vroeger in het accupack werden gezet, maar die werken uitstekend samen met de andere elektrische componenten van je fiets. De nieuwe li-ion cellen zijn flexibeler in het gebruik. Met een KTM accu revisie spaar je bovendien flink wat geld uit, want een accu revisie ongeveer half zoveel als een nieuwe accu.


KTM accu revisie door specialisten

Voor het uitvoeren van een KTM accu revisie zijn vakmensen vereist. Zij kunnen bepalen welke nieuwe oplaadbare cellen compatible zijn met de oplader en het batterij management systeem van je accupack. Ze moeten ook de beschikking hebben over speciale meet- en regelgereedschappen, zodat in de laatste fase van een accu revisie kan worden gecontroleerd of alles correct werkt. KWS Seuren Fietsaccu’s heeft in de buurt van Nijmegen een goed geoutilleerde werkplaats. Accupacks van zo’n 80 merken, waaronder Union en Koga kunnen daar worden gereviseerd.


Een KTM accu revisie bestellen

Het bestellen van een KTM accu revisie doe je via de website van KWS Seuren. Selecteer eerst het merk KTM en zoek daarna het model accu dat in jouw E-bike zit. Kies daar de gewenste capaciteit bij. Zodra je de bestelprocedure hebt afgerond krijg je een e-mail van KWS Seuren. Daarin vind je een verzendlabel, waarmee je de doos met het accupack gratis kunt verzenden. Lees de bijgevoegde aanwijzingen voor het opsturen zorgvuldig door, want je moet niet alleen je accupack opsturen, maar ook de oplader. Als je accupack met een sleutel op de E-bike bevestigd wordt moet je die sleutel ook meesturen.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.