Facebook Pixel

Scott

Scott accu revisie

Je sportieve prestaties worden nog beter als je een Scott accu revisie uit laat voeren. Scott E-bikes komen uit de Verenigde Staten. Het zijn fietsen die vooral worden gebruikt voor extreme sporten, zoals het rijden over ruw bergachtig terrein en zware trekkingstochten. Bij dat soort sporten wil je over de krachtigste accu’s beschikken die er leverbaar zijn. Want als je accu het sneller laat afweten dan jij is dat frustrerend. Als dat zo is kun je de energie die de accu kan leveren verhogen door een Scott accu revisie te laten uitvoeren bij KWS Seuren Fietsaccu’s.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
 1. Bosch Powerpack 400
  Rating:
  0%
  € 540,00
 2. BROSE / GO SWISSDRIVE 36v accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 3. Bosch Fietsaccu Active / Performance 17Ah (624Wh) Nieuw
  Rating:
  0%
  € 749,00
 4. Bosch Fietsaccu Powerpack 500 Bagage Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 5. Bosch Fietsaccu Powerpack 400 Bagage Revisie
  Vanaf € 335,00
 6. Bosch Fietsaccu Powerpack 300 Bagage Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 7. Bosch Powerpack 300 / 400 Classic Line
  Rating:
  0%
  Vanaf € 540,00
 8. Bosch Powerpack Frame accu Classic Line Nieuw!
  Rating:
  0%
  Vanaf € 540,00
 9. Bosch powerpack 500
  Rating:
  0%
  € 640,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Nieuwe cellen bij een Scott accu revisie

Normaal gesproken is slijtage van de oplaadbare cellen in je accu de belangrijkste reden om voor een Scott accu revisie te kiezen. Maar bij fietsen die zo extreem worden belast worden de grenzen van de mogelijkheden van de accu vrij snel bereikt. Nieuwe oplaadbare cellen zijn veel krachtiger dan de cellen die in oudere accu’s werden geplaatst. Door bij een Scott accu revisie te kiezen voor sterkere oplaadbare cellen is de kans groot dat je een krachtiger accu in je E-bike krijgt dan er ooit in heeft gezeten.


Hoeveel verder kun je rijden na een Scott accu revisie?

De actieradius van je E-bike is de afstand die je kunt rijden met een volgeladen accu. Je weet ongetwijfeld nog wel hoe ver dat was toen je je Scott E-bike net had gekocht. In de meeste fietsen van Scott zit dezelfde Bosch performance accu met een capaciteit van 8,7 Ah, die ook fietsen van Shimano en Cannondale wordt gebruikt. Met een Scott accu revisie kun je dat opwaarderen tot 13,4 Ah. Dat betekent dat de capaciteit ongeveer anderhalf keer zo groot wordt. Het effect is dat je anderhalf keer zo ver kunt fietsen met een volgeladen accu in vergelijking met toen je de E-bike kocht.


Een Scott accu revisie online bestellen

Een accu revisie is een delicate klus, die door een gespecialiseerd bedrijf moet worden uitgevoerd. Als het niet op de juiste wijze wordt gedaan kunnen er ongelukken gebeuren. KWS Seuren Fietsaccu’s is gespecialiseerd in het reviseren van accu’s. Het bedrijf heeft een werkplaats in de buurt van Nijmegen, waar je je accu en oplader naartoe kan sturen. Voordat je dat kunt doen moet je via de website een Scott accu revisie bestellen. Tijdens het bestelproces kun je kiezen welke capaciteit je accu moet hebben na de revisie.


De kwaliteit van een Scott accu revisie

Na een Scott accu revisie verkeert je accu in topconditie. Je kunt er weer jaren mee fietsen op je E-bike. De resultaten van de accu revisies die door KWS Seuren worden uitgevoerd zijn zo goed, dat het bedrijf er twee jaar garantie op geeft. Desondanks moet je je accu wel goed onderhouden om er maximaal plezier van te kunnen hebben. Dat wil zeggen dat je diepteontlading van de cellen moet voorkomen. Dat doe je door de accu minimaal een keer in de maand op te laden tot ongeveer 50 procent. Dat moet je ook doen als de E-bike niet wordt gebruikt.