Bosch

Bosch Powertube 750 Smart Horizontaal

Bosch powertube 750 accu HorizontaalBosch powertube 750 accu resettenBosch powertube 750 accu reviserenBosch powertube 750 accu SMART 36VBosch powertube 750 accu SMART

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Omschrijving

De Bosch PowerTube 750 Smart 36V fietsaccu is een indrukwekkende upgrade van zijn voorganger, met een capaciteit van maar liefst 750 wattuur (Wh). Speciaal ontworpen voor het nieuwe Bosch CX Smart aandrijfsysteem van de 4e generatie, biedt deze accu geavanceerde rijervaring en naadloze integratie met de eBike Flow-app voor extra fietsplezier. Het gestroomlijnde, zwarte ontwerp maakt het mogelijk om de accu volledig in het frame van de elektrische fiets te plaatsen. Met zijn sterke capaciteit is de PowerTube 750 de ideale keuze voor sportieve E-mountainbikes en avonturiers die graag lange afstanden afleggen tijdens fietsvakanties. Dankzij de betrouwbare kwaliteit en hoge veiligheidsnormen van Bosch, kunnen gebruikers genieten van een uitstekende reikwijdte en lange levensduur. Opladen is eenvoudig met de Bosch 4A SMART Charger, waarmee 50% lading in slechts 2 uur wordt bereikt, en een volledige lading binnen 6 uur mogelijk is.

Specificaties

Geschikt voor

Advanced Electronics, Batavus, Bergamont, Bosch, Bulls, Canyon, Centurion, Conway, Cube, Flyer, Focus, Gazelle, Ghost, Haibike, Koga, Malaguti, Mondraker, Orbea, Pegasus, Riese & Müller, Scott, Sparta, Stevens, Trek, Winora, Zemo

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

20.1 Ah

Productnaam

Powertube 750 Smart Horizontaal

Merk

Bosch

KWS product code

acc-bos-pow-750-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Bosch

Afmetingen

484 x 84 x 65 mm

Plug en play

Ja

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

frame

Gewicht

4.4 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt reparatie van mijn Bosch Powertube 750 Smart Horizontaal?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bosch Powertube 750 Smart Horizontaal in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je Bosch accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Deskundige Reparaties voor Uw Bosch PowerTube 750 Horizontal 36V

Als trotse bezitter van een elektrische fiets met een Bosch PowerTube 750 Horizontal 36V accu wilt u natuurlijk genieten van moeiteloos fietsen met optimale trapondersteuning. Maar soms kunnen er problemen ontstaan, zoals verminderde capaciteit of storingen in de werking van de accu. Gelukkig is er een oplossing: KWS Seuren biedt betrouwbare reparatieservices voor uw Bosch PowerTube 750 Horizontal 36V accu.

Grondige Diagnose en Reparatie

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe belangrijk uw e-bike voor u is, en daarom streven we ernaar om uw Bosch PowerTube 750 Horizontal 36V accu weer in topconditie te brengen. Zodra uw accu bij ons arriveert, voeren onze ervaren technici een grondige diagnose uit om eventuele problemen te identificeren.

Na de diagnose gaan we over tot de noodzakelijke reparaties. We vervangen defecte onderdelen en lossen eventuele elektronische storingen op om ervoor te zorgen dat uw accu weer optimaal functioneert. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en volgen strikte kwaliteitsnormen om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw accu te garanderen.

Uitsluitend Reparatie, Geen Revisie

Het is belangrijk op te merken dat we voor de Bosch PowerTube 750 Horizontal 36V accu's uitsluitend reparatiediensten aanbieden en geen revisies uitvoeren. Dit betekent dat we de bestaande cellen in uw accu behouden en deze herstellen naar hun optimale staat. We streven ernaar om uw accu weer in perfecte conditie te brengen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw elektrische fietstochten.

Kies voor de deskundige reparatieservices van KWS Seuren en ervaar het gemak en de efficiëntie van uw Bosch PowerTube 750 Horizontal 36V accu.