Facebook Pixel

Babboe

Babboe accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na jaren van gebruik zul je bemerken dat je fietsaccu sneller leeg raakt. Zonde als je overweegt een nieuwe accu of zelfs een nieuwe fiets aan te schaffen. Vaak zijn de fiets, de elektronica en de accubehuizing nog in een uitstekende staat, en is een veel goedkopere Babboe accu revisie de beste oplossing. Bij een fietsaccu revisie heb je ook nog de mogelijkheid om de accucapaciteit aan je wensen aan te passen. meer capaciteit betekent meer kilometers op een lading.Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.


Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
 1. Babboe Easi-36100-2AT 37v
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
 2. Babboe Easi-A36 33.8v Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
 3. Accu E-Bike Model N 36v Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 4. Protanium accu 26,6V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 5. E-Bike Battery 36V 9000MAh Revisie
  Vanaf € 335,00
 6. Qwic Trend 2 accu Revisie BA
  Vanaf € 335,00
 7. E-Bike Battery 36V 13,4Ah (Nieuwe Smart Battery)
  Vanaf € 460,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Babboe accu revisie

Een Babboe accu revisie wordt bij KWS Seuren Fietsaccu’s regelmatig besteld. Dat is niet zo raar, want in de afgelopen jaren zijn de in het oog springende Babboe bakfietsen erg populair geworden. Nu ze op leeftijd beginnen de raken zijn de fietsen en de elektronica nog in een prima conditie, maar de accu’s worden minder krachtig. Omdat het voor zo’n oudere fiets misschien wat duur is om een nieuwe accu te kopen, kiezen veel eigenaren voor een Babboe accu revisie. Dat wil zeggen dat de oplaadbare cellen in de accu worden vernieuwd. Een Babboe accu revisie duurt ongeveer tien dagen.


Hoe bestel je een Babboe accu revisie?

Een Babboe accu revisie bestellen is niet moeilijk. Op de site van KWS Seuren navigeer je onder de merken naar Babboe. Er zijn twee typen accu’s voor een Babboe bakfiets die kunnen worden gereviseerd. Eerst kies je voor het type accu dat bij jouw bakfiets hoort. Daarna selecteer je de gewenste capaciteit. Let op: dat mag een hogere capaciteit zijn dan het accupack van origine had, toen je de bakfiets kocht. Daarna handel je de bestelling af. Van KWS Seuren krijg je duidelijke aanwijzingen hoe je je accupack via PostNL gratis kunt versturen.


Waarom kies je bij een Babboe accu revisie voor extra vermogen?

De capaciteit die door een fietsaccu kan worden geleverd heeft geen invloed op de snelheid van de bakfiets, maar wel op de actieradius. Met extra capaciteit kun je meer korte ritten maken of één langere tocht op één acculading. Met meer capaciteit kun je dus langer fietsen. Bij een Babboe bakfiets is een beetje extra altijd handig. Want dan kun je meer ritten maken zonder dat je tussentijds moet bijladen. Bij oude batterijen werd dat afgeraden, maar bij moderne cellen is het geen bezwaar als je de accu af en toe een beetje bijlaadt.


Babboe accu revisie verbetert de kwaliteit

Door een Babboe accu revisie stijgt de kwaliteit van de accu, waardoor de fiets handiger, flexibeler, wordt in het gebruik. De oplaadbare cellen hebben in de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Daardoor zijn ze veel flexibeler geworden. Vroeger moest je een accu helemaal opladen en vervolgens helemaal ontladen om de accu in conditie te houden. Tegenwoordig is dat geen issue meer. Het is zelfs goed voor de levensduur van de accu als je hem af en toe een beetje bijlaadt.


Aandacht voor veiligheid bij een Babboe accu revisie

Een Babboe accu revisie moet deskundig worden uitgevoerd om de veiligheid van de accu te kunnen blijven garanderen. Een accu kan vooral bij het opladen behoorlijk heet worden. Als de nieuwe oplaadbare cellen niet op de juiste manier worden gemonteerd en als de behuizing niet goed wordt gemonteerd, kan het zelfs zo heet worden dat er brand ontstaat. Om dat te voorkomen wordt de gereviseerde accu uitgebreid getest voordat hij naar de eigenaar wordt teruggestuurd. Desondanks wordt het afgeraden om een Babboe bakfiets gedurende de nacht binnenshuis aan de oplader te hangen.