Babboe

Babboe Easi-36100-2AT 36V

Babboe Easi-36100-2AT 37vBabboe Easi-36100 37vBabboe Easi-36100 37v AccuBabboe accu 37VBabboe Easi-36100 AccuBabboe 27V Easi-36100 accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Een Babboe fietsaccu revisie is de ideale oplossing als uw Babboe fietsaccu niet meer werkt. Met het vernieuwen van de batterijcellen kunnen versleten accu's vaak weer op volle capaciteit functioneren. Onze revisie gaat verder dan alleen de accucellen en controleert ook de regelelektronica en acculader, waardoor kosten bespaard kunnen worden. Na de revisie bereikt uw Babboe fietsaccu dezelfde actieradius als een nieuwe accu, en het is zelfs mogelijk om de capaciteit te vergroten voor een langere fietsafstand.

Bij KWS Seuren bieden we hoogwaardige service en kwaliteit. Onze werkwijze omvat grondige diagnose, laden en ontladen van de accu met metingen en tests, en een verzendklaar gereviseerde batterij. We bieden 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en materialen, en onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Daarnaast bieden we gratis verzending van de batterij en kunnen we eventuele verborgen gebreken opsporen en oplossen. Kies voor een duurzame en kosteneffectieve oplossing met onze Babboe fietsaccu revisie.

Specificaties

Typenummer

Easi-36100-2AT

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

Easi-36100-2AT

Merk

Babboe

KWS product code

acc-bab-eas-2at-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Wit

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

8 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Babboe Easi-36100-2AT 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Babboe Easi-36100-2AT 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Babboe accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Revisie van accu zou maar marginaal resultaat opleveren. KWS belde me hierover en stelde voor de accu en geld te retourneren. Topservice, menig bedrijf zou gereviseerd hebben zonder te overleggen.Ceriel Janssen
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Babboe Easi-36100-2AT 36V

Als je Babboe fietsaccu niet meer werkt is een Babboe fietsaccu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De Babboe fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende E-bike accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Wat u kunt verwachten van een Babboe fiets accu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Babboe fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Babboe fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Babboe accu revisie

Is de Babboe fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een Babboe Easi-36100-2AT accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, hierom geven wij graag 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Babboe batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de batterij met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fiets accu oplossen.