Qwic

Qwic trend 2 36V

Qwic Trend 2 accu Revisie BAaccu qwic trend revisieaccu qwic trendqwic trend accu revisieqwic trend revisieqwic trend

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Indien uw Qwic Trend accu niet meer naar behoren werkt is een Qwic Trend batterij revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De fiets accu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit op te waarderen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de E-bike accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Babboe, Qwic

Typenummer

BA00040 / BA00045

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

Trend 3

Fabrikant code

375 / 500 Wh 10,4 / 13,6 Ah

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

trend 2 36V

Merk

Qwic

KWS product code

acc-qwi-tre-002-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

XLR 4

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3 kg

Type oplader aansluiting

4 Pins

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Qwic trend 2 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Qwic trend 2 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Qwic accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Nette service en zeer goed resultaat.Werkt weer top.Gaat ook zeker langer mee.Bas Roosmalen
Accu laten reviseren, veel goedkoper dan een een nieuwe.T. Voskuilen
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen

Qwic trend 2 36V

De Qwic Trend fiets accu heeft een nominaal voltage van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen van 10,05 Ah 362Wh of 13.4Ah 482Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Qwic Trend fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Qwic Trend accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk? Qwic Trend accu revisie

Is de Qwic Trend fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Klachten en veelvoorkomende problemen van de Qwic Trend 2 fietsaccu

De Qwic Trend fiets accu wordt over het algemeen prima ontvangen. Een van de meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een E-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen batterij niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een E-biketocht het opeens geen zin meer in heeft, of stopt bij een lege batterij van rond de 40%.