Facebook Pixel

Aldi

Aldi accu revisie

Bij Aldi zijn, net als bij Stella en Amslod betaalbare E-bikes te koop.De prijs van een Aldi fietsaccu revisie is voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe fietsaccu. Als je na jarenlang probleemloos fietsen merkt dat de actieradius van je E-bike steeds kleiner wordt, ligt dat waarschijnlijk aan de accu. Een accu kan enkele honderden keren een cyclus van opladen en ontladen doorlopen. Maar op een gegeven moment is hij op. Dan is de capaciteit zo ver geslonken, dat je er nog maar kleine eindjes op kunt fietsen. Een nieuwe fiets, een nieuwe accu of een Aldi fietsaccu revisie is dan de oplossing.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
 1. Phylion lader 36V 2A tulpstekker
  Rating:
  0%
  € 85,00
 2. E-bike 36V 2A acculader DC plug
  Rating:
  0%
  € 60,00
 3. Samsung SDI-3610F - SDI-3611A 36V
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 4. Samsung SDI-3613A - SDI-3614 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 5. AEG Downtube 36V Accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 6. Phylion accu 36V XH370-10J Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 7. Samsung accu SDI / Veldia 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 8. E-Bike Battery 36V 9000MAh Revisie
  Vanaf € 335,00
 9. Phylion RAP Tour 7 II Revisie
  Vanaf € 335,00
 10. Samsung SDI-3610C 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 11. Samsung SDI-3610E 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 12. Prophete accu Trio 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina

Nieuwe fiets, accu of Aldi accu revisie?

Voor welke oplossing je kiest om de trapondersteuning van je E-bike een boost te geven is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid geld die je wilt uitgeven. Als geld geen rol speelt kun je een nieuwe E-bike kopen. Een nieuwe accu is goedkoper, maar die kost nog altijd ongeveer zo’n 40% van een nieuwe E-bike. De meest voordelige oplossing is een Aldi accu revisie. Daarvoor betaal je ongeveer 20 – 40 procent van de prijs van een nieuwe accu. Op de site van KWS Seuren, specialist in fietsaccu’s, wordt duidelijk aangegeven wat een Aldi accu revisie kost.

 

Wat is een Aldi accu revisie?

Bij een accu revisie worden de oplaadbare cellen in de fietsaccu vervangen door nieuwe. Je kunt kiezen of je de cellen wilt vervangen door cellen met dezelfde capaciteit of met een hogere capaciteit. Hoe hoger de capaciteit, des te groter de actieradius van je E-bike. Het is dus mogelijk om bij een Aldi accu revisie nieuwe cellen in je accupakket te laten plaatsen waarmee je tot twee keer zo ver kunt fietsen als met het originele pakket. Een accu revisie is ingewikkeld. Daarom wordt de werking van de accu na het vervangen van de cellen uitgebreid gecontroleerd.

 

Je accu opsturen naar KWS Seuren

Bij klachten over een krimpende actieradius is het een goed idee om in de webshop van KWS Seuren je fietsaccu revisie te bestellen. In de webshop zoek je je fietsaccu en kies je de gewenste accucapaciteit. Als je je fietsaccu niet vinden kunt helpen onze medewerkers van de helpdesk je graag telefonisch op weg. Nadat je je keus hebt gemaakt plaats je je bestelling. Via e-mail krijg je van ons een verzendlabel toegestuurd. Dat wordt gebruikt om je fietsaccu plus lader via PostNL op te sturen. Let op of je nog meer onderdelen mee moet sturen, zoals bijvoorbeeld de sleutel van de accu.

 

Resultaat van een Aldi accu revisie

Je accu wordt bij KWS Seuren eerst grondig onderzocht om erachter te komen of klachten over een lagere actieradius wel door de accu worden veroorzaakt. Als er een andere oorzaak is, wordt de accu gerepareerd. Als de cellen van de accu versleten zijn, worden ze vervangen door nieuwe, dus dan wordt de Aldi accu gereviseerd. Na een eindcontrole krijg je de accu weer thuis gestuurd. Mocht je na het terugplaatsen van de accu in je E-bike nog steeds klachten hebben, dan kun je dit melden bij KWS Seuren. Er wordt dan aanvullend onderzoek gedaan naar de oorzaak van de klachten.