Facebook Pixel
E.move 36V

E.move 36V

E.move 36V

Fiets merk: E.move
Capaciteit fietsaccu: 17Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
E.move 36V

Specificaties E.move fiets accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je E.move accu, is de keus van een accu revisie een hele goede. De E.move batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een haperende e-bike accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze controle worden lader en regelelektronica grondig nagekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de acculader.


Actieradius E.move fietsaccu revisie

Kiest u voor een E.move batterij revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de E.move accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de E.move accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het proces van de E.move accurevisie

Is de E.move fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor een E.move fiets accu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw E.move fiets accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij oplossen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:E.move 36V