Facebook Pixel
E-motion accu C4 en C5 Revisie

E-motion accu C4 en C5 Revisie

E-motion accu C4 en C5 Revisie

Fiets merk: Accel Group
Capaciteit fietsaccu: 11Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
E-motion accu C4 en C5 Revisie

Specificaties E-motion C4 en C5 accu revisie

Zodra je E-motion (29111017 (zilver), 29111117 (zwart)) fietsaccu niet meer naar behoren werkt is een E-motion fietsaccu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De E-motion fietsaccu revisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een haperende batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel nagekeken. Tijdens deze controle worden acculader en elektronica grondig bekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de batterijlader.


Wat u kunt verwachten van een E-motion fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de E-motion accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de E-motion fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Het revisieproces van een E-motion accurevisie

Is de E-motion batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een E-motion C4 en C5 fietsaccu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom verlenen wij graag 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw E-motion fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gereviseerde accu oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:E-motion accu C4 en C5 Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!