Batavus

Batavus sparta acculader 5 polig model 2014-2015 36V

batavus acculaderBatavus Sparta acculader 5 polig model 2014-2015Sparta acculaderBatavus Sparta acculader 5 poligacculader spartaAcculader 5 poligBatavus Sparta acculader

Omschrijving

De Acculader 5 polig model 2014-2015 is een betrouwbare en efficiënte oplader die specifiek is ontworpen voor accu's met een 5-polige aansluiting, geproduceerd in de jaren 2014-2015. Met zijn stabiele laadstroom zorgt deze lader voor een snel en veilig oplaadproces, waardoor uw accu altijd klaar is voor uw fietsavonturen. De 5-polige aansluiting garandeert een eenvoudige en stevige verbinding. Of u nu thuis bent of onderweg, met de Acculader 5 polig model 2014-2015 kunt u rekenen op een optimale oplaadervaring voor uw elektrische fiets. Bestel nu en geniet van een volledig opgeladen accu voor grenzeloos fietsplezier!

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group, Batavus, Sparta

Typenummer

NON-SMART

Nominale spanning accu

36 V

Fabrikant code

Domme lader + -

Productnaam

sparta acculader 5 polig model 2014-2015 36V

Merk

Batavus

KWS product code

lad-bat-pin-spa-36v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

5 pins

Type aansluiting

5 pins

Stroomsterkte (A)

2 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Geen orginele lader meer te bestellen maar een uitstekend alternatief werd er aanbevolen.Ellen Langevoort
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Betrouwbare Oplader voor Je Batavus of Sparta E-Bike

Ben je de trotse eigenaar van een Batavus of Sparta E-Bike die is vervaardigd tussen 2014 en 2015 en is uitgerust met een 36V-accu? Dan is de Batavus Sparta Acculader 5 Polig Model 2014-2015 36V de perfecte partner om ervoor te zorgen dat je altijd klaar bent voor je volgende fietstocht.

Efficiënt Opladen voor Onderweg Plezier

Deze speciaal ontworpen oplader maakt snel en efficiënt opladen mogelijk dankzij de 5-polige connectoren. Dit betekent dat je accu in een mum van tijd weer volledig opgeladen is, zodat je zonder zorgen de weg op kunt voor eindeloos fietsplezier.

Eenvoudige en Veilige Bediening

Het gebruik van de Batavus Sparta Acculader 5 Polig is kinderspel. Sluit eenvoudig de lader aan op je fietsaccu en het LED-indicatielampje geeft aan wanneer het opladen is voltooid. Met de focus op betrouwbaarheid en veiligheid kun je erop vertrouwen dat je accu altijd op de juiste manier wordt opgeladen.

Kies voor deze betrouwbare oplader en zorg ervoor dat je E-Bike altijd klaar is voor je volgende avontuur op twee wielen. Bestel vandaag nog de Batavus Sparta Acculader 5 Polig Model 2014-2015 36V en geniet van zorgeloos fietsen.