Facebook Pixel
Bosch Powertube fietsaccu Revisie

Bosch Powertube fietsaccu Revisie

Bosch Powertube fietsaccu Revisie

Fiets merk: Bosch
Capaciteit fietsaccu: 400, 500, 625Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Bosch Powertube accu

Kenmerken Bosch powertube (verticaal/horizontaal) fiets accu revisie

Zodra je Bosch accu niet meer functioneert is een Bosch accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De Bosch fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Wat u kunt verwachten van een Bosch batterij revisie

De Bosch fietsaccu heeft een spanning van 36V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van14,5Ah 522Wh of 17,4Ah 626,4Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Bosch batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Bosch fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze tijdens de Bosch accu revisie

Is de Bosch fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Klachten van de Bosch powertube fiets accu

Naarmate de fietsaccu ouder wordt dan kan het zijn dat de Bosch fietsaccu kuren krijgt. De meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen fiets accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een percentage van rond de 30% tot 40%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Powertube fietsaccu Revisie