Facebook Pixel
Bosch Fietsaccu Powerpack 500 Bagage Revisie

Bosch Fietsaccu Powerpack 500 Bagage Revisie

Bosch Fietsaccu Powerpack 500 Bagage Revisie

Fiets merk: Bosch
Capaciteit fietsaccu: 500Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Bosch Fietsaccu Powerpack 500 Bagage Revisie

Bosch powerpack 500 accu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Bosch batterij, is de keus van een fietsaccu revisie een hele goede. De fiets accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Te verwachten actieradius van een Bosch batterij revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Bosch fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Bosch accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Het proces van de Bosch accu revisie

Is de Bosch batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accu prestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Problemen van de Bosch powerpack fiets accu

Naarmate de fiets accu slijtage vertoond dan kan het zijn dat de Bosch batterij problemen krijgt. Een van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een toertocht er mee op houdt of stopt bij een lege accu van om en nabij de 40%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Fietsaccu Powerpack 500 Bagage Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!