Facebook Pixel
BionX DV 01-5560 48v accu

BionX DV 01-5560 48v accu

BionX DV 01-5560 48v accu

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 48V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 425,00
SKU
BionX DV 01-5560 48v accu

Specificaties BionX DV 01-5560 e-bike accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je BionX fietsaccu, is de keus van een fiets accu revisie een hele goede. De fiets accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius en de invloed BionX accu revisie

De BionX fietsaccu heeft een voltage van 48V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van10,05Ah 470Wh of 13,4Ah 627,12Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de BionX fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? BionX accu revisie

Is de BionX batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Kiezen voor een BionX DV 01-5560 fiets accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voor aan, daarom verlenen wij graag 2 jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw BionX fiets accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde batterij voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BionX DV 01-5560 48v accu