BionX

BionX lader 1 pins 3.45A 26V

BionX lader 3.45A 26V 22-removebg-preview

Omschrijving

De BionX acculader 3.45A 26V is een hoogwaardige oplader die perfect is afgestemd op BionX accu's met een spanning van 48V. Met zijn krachtige laadcapaciteit zorgt deze lader voor een snel en efficiënt oplaadproces, zodat u snel weer op weg kunt met uw elektrische fiets. De BionX acculader is ontworpen met aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en zorgt voor een stabiele en veilige laadstroom. Of u nu thuis bent of onderweg, met de BionX acculader 3.45A 26V kunt u vertrouwen op een volledig opgeladen accu voor al uw fietsavonturen. Bestel nu en ervaar het gemak van een betrouwbare oplader voor uw BionX accu!

Specificaties

Geschikt voor

Diamant, Trek

Nominale spanning accu

26 V

Productnaam

lader 1 pins 3.45A 26V

Merk

BionX

KWS product code

lad-bio-lad-345-26v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

1 pins

Gewicht

0.2 kg

Type aansluiting

1 pins

Stroomsterkte (A)

3 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

BionX Lader 1 Pins 3.45A 26V: Snel en Efficiënt Opladen voor Je Elektrische Fiets

Met de BionX Lader 1 Pins 3.45A 26V ben je altijd klaar voor je volgende avontuur op je elektrische fiets. Deze krachtige lader is speciaal ontworpen om je BionX 26V accu snel en efficiënt op te laden, zodat je geen kostbare tijd hoeft te verspillen en kunt genieten van zorgeloze ritten.

Snel Opladen voor Ononderbroken Plezier

Dankzij een laadstroom van 3.45A laadt deze lader je BionX 26V accu snel op, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je weer de weg op kunt. Of je nu van plan bent om lange afstanden af te leggen of gewoon een snelle rit wilt maken, deze lader zorgt ervoor dat je altijd voldoende vermogen hebt.

Veilig en Betrouwbaar

Veiligheid is van het grootste belang bij het opladen van je accu. Deze BionX lader is uitgerust met beschermingsmechanismen om overladen en oververhitting te voorkomen, waardoor je accu in optimale conditie blijft. Je kunt met vertrouwen je elektrische fiets opladen en genieten van gemoedsrust.

Eenvoudig in Gebruik

De BionX Lader 1 Pins 3.45A 26V is ontworpen voor gebruiksgemak. Sluit eenvoudig de lader aan op je BionX 26V accu en het stopcontact, en laat de lader het werk voor je doen. Het compacte ontwerp maakt het ook handig om mee te nemen, zodat je onderweg kunt opladen.

Kies voor de BionX Lader 1 Pins 3.45A 26V en ervaar snel en efficiënt opladen voor je elektrische fiets. Zorg ervoor dat je altijd klaar bent voor je volgende avontuur en geniet van naadloze ritten met deze hoogwaardige lader.