Facebook Pixel
BionX DV 01-5560 48V accu Revisie

BionX DV 01-5560 48V accu Revisie

BionX DV 01-5560 48V accu Revisie

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: 11,6Ah
Spanning/Volt: 48V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 395,00
SKU
BionX DV 01-5560 48V accu Revisie

BionX DV 01-5560 e-bike accu revisie

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je BionX e-bike accu, is de keus van een accu revisie een hele goede. De accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius BionX batterij revisie

De BionX accu heeft een nominale spanning van 48V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van10Ah 555Wh of 13,4Ah 627,12Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de BionX accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het proces van de BionX accu revisie

Is de BionX accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een BionX DV 01-5560 fietsaccu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij graag 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw BionX accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fietsaccu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde batterij voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BionX DV 01-5560 48V accu Revisie