Facebook Pixel

Trek accu

Trek accu revisie

Na een Trek fietsaccu revisie heb je de zekerheid dat jouw sportieve prestaties op je elektrische sportfiets op niveau blijven. Trek maakt vooral sportieve E-bikes. Naast fraaie fietsen voor comfortabel woon-werk verkeer zitten er vooral snelle elektrische fietsen in het assortiment. Daarbij moet je denken aan racefietsen en mountainbikes. Op dergelijke fietsen is het niet prettig als je halverwege met een training moet stoppen omdat de fietsaccu leeg is. Je kunt dan een nieuwe accu aanschaffen. Een Trek accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s is net zo effectief en een stuk goedkoper.

Producten 1-8 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BionX

BionX R250 RIDE+ 36V

Meer
Vanaf 385,00
Gratis Verzending

BionX

BionX 3678-C12086064 48V

Meer
Vanaf 425,00
Gratis Verzending

BionX

BionX 48V

Meer
Vanaf 465,00
Gratis Verzending

Trek

TREK C420 RIDE+

Meer
Vanaf 459,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch powerpack 500 bagagedrager 36V

Meer
Vanaf 425,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch active performance 36V

Meer
Gratis Verzending

Bosch

Bosch powerpack 300 bagagedrager 36V

Meer
Vanaf 425,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch Powerpack 400 Frame 36V

Meer
Vanaf 425,00
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

KWS Seuren Fietsaccu’s

KWS Seuren Fietsaccu’s is een bedrijf in de buurt van Nijmegen, met veel kennis van de elektrische aandrijflijnen van elektrische fietsen. Voor elk probleem met de onderteuning van je E-bike kun je er terecht. Een Trek accu revisie is één van de meest voorkomende reparaties bij het bedrijf. Daarvoor heeft het een speciaal ingerichte werkplaats, met alle meet- en regelapparatuur om deze werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Voor een Trek accu revisie moet je de accu en de oplader opsturen. Na tien dagen krijg je hem weer terug en dan is hij zo goed als nieuw.


Waarom is een Trek accu revisie nodig?

Oplaadbare elektrische cellen kunnen een groot aantal keren een cyclus van opladen en ontladen doorlopen, tot wel meer dan 500 keer. Maar op een gegeven moment zijn de cellen uitgeput. Ze kunnen dan niet meer voldoende energie opslaan en zijn heel snel leeg. Dat is te verhelpen door de elektrisch oplaadbare cellen te vervangen. Dat heet een Trek accu revisie. Bij een accu revisie wordt vrijwel het hele accupack hergebruikt, met uitzondering van de oplaadbare cellen. Het hergebruik van de materialen verklaart het grote prijsverschil tussen een accu revisie en een nieuwe accu.


Geld besparen met een Trek accu revisie

In de elektrische fietsen van Trek worden bijna altijd accu’s van andere merken gebruikt. Je ziet veel accu’s van Bosch en Shimano. Een enkele keer kom je nog een accu van BionX tegen. Nieuwe accu’s van die merken kosten, afhankelijk van de capaciteit, tussen de 500 en 900 euro. Als je voor diezelfde accupacks een accu revisie uit laat voeren ben je 300 tot 500 euro kwijt. Een Trek accu revisie is dus veel goedkoper, terwijl de kwaliteit van de accu na de revisie even goed is als een nieuwe. Het enige nadeel van een accu revisie is dat die bij KWS Seuren ongeveer tien dagen tijd kost.


Een Trek accu revisie

Je kunt een Trek accu revisie bij KWS Seuren bestellen via de website. Selecteer eerst het merk Trek, kies voor ‘Revisie’ en zoek jouw accupack op. Vervolgens kies je de gewenste capaciteit. Na het afronden van de bestelling krijg je aanwijzingen over het opsturen van het accupack. Als je dat weer thuisgestuurd krijgt moet je de accu eerst helemaal opladen voordat je weer kunt fietsen. Het wordt aanbevolen om de fietscomputer na een accu revisie te resetten. Hoe dat moet staat in de handleiding van de E-bike.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.