Facebook Pixel

Waarom reviseren?

Waarom uw e-bike accu laten reviseren?
Wij leggen u in het kort uit wat de belangrijkste voordelen zijn van het reviseren van uw fietsaccu.

Revisie van uw fietsaccu betekent dat uw huidige versleten accupakket vervangen wordt door een nieuw samengesteld accupakket.

Wij testen uw fietsaccu voordat wij deze gaan reviseren. Dit voorkomt dat wij een goede fietsaccu reviseren. Wanneer blijkt dat uw accu nog in goede staat is overleggen wij dit met u. Het kan voorkomen dat u een software update nodig heeft, de print in de accu stuk is of er ergens in de fiets iets niet goed is waardoor uw accu sneller leegloopt.

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technologie is het in veel gevallen mogelijk een grotere capaciteit en dus bereik in uw accu te monteren. Bij een aantal accu’s is het zelfs mogelijk de capaciteit te verdubbelen. Voor een kleine meerprijs is het mogelijk veel meer capaciteit in uw fietsaccu te laten zetten. Uw elektrische fiets heeft nu een groter bereik dan wanneer u een nieuwe accu zou hebben gekocht.
Dit is mogelijk doordat deze nieuwe technologie een hogere energiedichtheid heeft. In een aantal gevallen zal uw accu dus ook lichter in gewicht worden. Door de hoge kwaliteit cellen die gebruikt worden, heeft u een hogere actieradius en een hogere levensduur van uw fietsaccu.

Bij oudere elektrische fietsen is een nieuwe vervangende accu niet of nauwelijks verkrijgbaar. Revisie is in deze gevallen een uitstekende oplossing. met een revisie voorkomt u ook dat u een ouder accu model koopt dat al jaren op de plank ligt. hierdoor koopt u geen accu met een oude technologie die al teruggenomen is in capaciteit.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.

Telefoon

+31 0485 78 25 65

E-mail

info@kwsseuren.nl

Chat

KWS Seuren

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.