Facebook Pixel
Van Raam accu Balance 36V Reviseren NiMH

Van Raam accu Balance 36V Reviseren NiMH

Van Raam accu Balance 36V Reviseren NiMH

Fiets merk: Van Raam

Capaciteit fietsaccu: 9Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 365,00
SKU
Van Raam accu Balance 36V Reviseren NiMH

Kenmerken Van Raam Balance accu revisie

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Van Raam e-bike accu, is de gedachte aan een accu revisie de juiste. De Van Raam batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een haperende e-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden lader en BMS grondig nagekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de batterijlader.


Te verwachten actieradius van een Van Raam fietsaccu revisie

De Van Raam fiets accu heeft een voltage van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen van14,5Ah 522Wh of 16,7Ah 601Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Van Raam accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Van Raam fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Van Raam accurevisie

Is de Van Raam fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor een Van Raam Balance fiets accu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Van Raam batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fiets accu voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Van Raam accu Balance 36V Reviseren NiMH