Facebook Pixel

Vacatures

Webdeveloper

Ben jij die enthousiaste programmeur die zich graag bezig houdt met het verbeteren van onze websites en vindt je het leuk om onze website naar een hoger niveau te tillen? Dan zoeken wij jou!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en onderhouden van de websites. Je luistert naar de problemen die wij ondervinden met de website en lost deze op. Daarnaast ontwikkel je applicaties om bepaalde functies te automatiseren, om zo het proces te verbeteren en te versnellen voor zowel de frontend als de backend.

Wat bieden wij?

Vereiste kennis

DSC_0003
DSC_0111

Medewerker Elektronica fietsaccu revisie

Ben jij die enthousiaste werknemer die zich graag bezig houdt met elektronica? Geïnteresseerd in techniek en vindt het leuk om problemen op te lossen?

In deze functie ben je (mede) verantwoordelijk voor de productie en assemblage van accupakketten voor elektrische fietsen en de bijhorende elektronica hiervan. Daarnaast los je problemen op wanneer de elektronica niet goed functioneert. Ook houdt je je bezig met het continue verbeteren van de productielijn.

Wat bieden wij?

Vereiste kennis

Klantenservice/Frontoffice Medewerker

Ben jij die enthousiaste werknemer die graag klanten te woord staat? Een vlotte babbel heeft en graag werkt in een snel groeiende organisatie.

In deze functie ben je (mede) verantwoordelijk voor de klantenservice. Je ontvangt klanten op locatie, neemt de telefoon op en boekt accu's in en uit. Verder houdt je je bezig met het bijhouden van onze website. Je voegt producten toe, past ze aan en helpt met het verbeteren van de website.

Wat bieden wij?

Vereiste kennis

Sjuul_Kleur_1