Facebook Pixel
TXED 36V

TXED 36V

TXED 36V

Fiets merk: TXED
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V


Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
TXED 36V

Specificaties TXED batterij revisie

In het geval dat de TXED fiets accu niet meer naar behoren werkt is een TXED accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de e-bike accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Daar een haperende batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze controle worden batterijlader en BMS grondig onderzocht zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de batterijlader.


Actieradius van een TXED fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de TXED fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de TXED accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het proces van de TXED accurevisie

Is de TXED accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Klachten van de TXED fiets accu

Naarmate de batterij verouderd dan kan het zijn dat de TXED fiets accu problemen krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een fietstocht er mee op houdt of uitvalt bij een lege fiets accu van rond de 40%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TXED 36V