Facebook Pixel
Trek/BionX 48V RL320/RL420 RIDE+ Revisie

Trek/BionX 48V RL320/RL420 RIDE+ Revisie

Trek/BionX 48V RL320/RL420 RIDE+ Revisie

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 48V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 445,00
SKU
Trek/BionX 48V RL320/RL420 RIDE+ Revisie

Kenmerken BionX/Trek RL320 of RL420 RIDE+ G2 accu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je BionX fiets accu, is de keus van een fietsaccu revisie een hele goede. De BionX fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Daar een slechte fietsaccu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze check worden batterijlader en regelelektronica grondig bekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de lader.


Te verwachten actieradius van een BionX batterij revisie

De BionX fiets accu heeft een nominale spanning van 48V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van8,7Ah 407Wh of 10,05Ah 470Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de BionX accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de BionX fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Het revisie proces van een BionX accu revisie

Is de BionX batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor een BionX/Trek fietsaccu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom verlenen wij graag 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw BionX batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde accu oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trek/BionX 48V RL320/RL420 RIDE+ Revisie