Facebook Pixel
Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie

Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie

Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie

Fiets merk: TranzX
Capaciteit fietsaccu: 11Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00 € 227,27
SKU
Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie

TranzX BL01 e-bike accu revisie

Indien uw TranzX fietsaccu niet meer naar behoren functioneert is een TranzX fietsaccu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De TranzX accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius TranzX accu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de TranzX fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de TranzX fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? TranzX accurevisie

Is de TranzX fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Kwaliteit van een TranzX BL01 fiets accu revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, daarom verlenen wij graag 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw TranzX batterij te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fiets accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie