TranzX

TranzX lader 4 pins 3A 24V

TranzX XLR4 3A 24V 1TranzX XLR4 3A 24V 2

Omschrijving

De Tranz-X acculader met 4-polige aansluiting is speciaal ontworpen voor het opladen van 24V accu's. Deze lader biedt een betrouwbare en efficiënte laadoplossing voor uw Tranz-X elektrische fiets. Met zijn geavanceerde laadtechnologie zorgt de lader voor een snel en veilig oplaadproces, zodat u snel weer op weg kunt met voldoende accucapaciteit. De compacte en draagbare vormgeving maakt het gemakkelijk om de lader mee te nemen, zodat u overal uw accu kunt opladen. Met de Tranz-X acculader 4 polig 24V bent u verzekerd van een betrouwbare en handige oplossing om uw accu te onderhouden en de levensduur ervan te optimaliseren.

Specificaties

Geschikt voor

Oxford, Sachs, TranzX, Union, Victoria, Winora

Nominale spanning accu

24 V

Productnaam

lader 4 pins 3A 24V

Merk

TranzX

KWS product code

lad-nzx-4pin-lad-24v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

4 pins

Type aansluiting

XLR4

Stroomsterkte (A)

3 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Betrouwbare TranzX Lader voor 24V E-Bike Accu's

Met de TranzX lader voor 24V e-bike accu's kunt u snel en gemakkelijk uw accu opladen, zodat u weer snel de weg op kunt. Deze lader is speciaal ontworpen voor 24V accu's en biedt betrouwbare prestaties en gemak in één compact pakket.

Efficiënt Opladen

Deze TranzX lader levert een stroomsterkte van 3A, wat zorgt voor een efficiënt oplaadproces. Hierdoor kunt u uw accu snel weer op volle capaciteit brengen, zodat u geen kostbare tijd verliest voordat u weer kunt gaan fietsen.

Compatibiliteit en Veiligheid

De lader is voorzien van een 4-pins aansluiting die perfect past bij uw 24V e-bike accu. Daarnaast biedt TranzX geavanceerde beveiligingsfuncties om overladen en oververhitting te voorkomen, waardoor uw accu en fiets beschermd blijven.

Optimaal Fietsplezier

Met de TranzX lader voor 24V e-bike accu's bent u altijd klaar voor een rit. Geniet van betrouwbaar opladen en verleng de levensduur van uw accu. Investeer in uw fietsplezier en kies voor de TranzX lader.