Facebook Pixel
Tranz-X JD-PST BL01 24V Refurbished

Tranz-X JD-PST BL01 24V Refurbished

Tranz-X JD-PST BL01 24V Refurbished

Fiets merk: Tranz-X
Capaciteit fietsaccu: 8.8Ah
Spanning/Volt: 36V


Betreft een refurbished product!

Vanaf € 320,00
SKU
Tranz-X JD-PST BL01 24V Refurbished

Refurbished Tranz-X JD-PST BL01

Bent u op zoek naar vervanging voor uw accu die plotseling stuk ging en heeft u geen tijd voor Revisie? Dan is de aankoop van een refurbished accu met een relatieve korte levertijd de oplossing. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het prettig is om een tweede accu te hebben. Kies voor een Tranz-X Refurbished accu. Op deze manier heeft u verschillende voordelen. U behoudt uw eigen accu, financieel is een refurbished accu een stuk goedkoper en u bent verzekerd van een goed werkende accu. Een refurbished Tranz-X JD-PST e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Tranz-X accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een goed product krijgt.


De fiets afstand van de Refurbished Tranz-X:

De Tranz-X fiets accu heeft een spanning van 24V en, al naar gelang je keuze, een capaciteit van 14,5Ah 365Wh of 20,1Ah 506Wh. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve fietsaccu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de bestaande actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Tranz-X accu nog in goede conditie verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je accu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- fietsaccu in te zetten, als u bijvoorbeeld geen tussenstops heeft om tussendoor te laden. Daarnaast is een refurbished batterij natuurlijk ook gewoon in te zetten als vervanging van een versleten Tranz-X accu.


Handgemaakte Tranz-X refurbished fiets accu

Gedurende het productieproces van de Tranz-X refurbished is degelijkheid van de refurbished batterij de leidraad. Tijdens het maken van de fietsaccu wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende controle. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcontrole. Tijdens deze eindcheck wordt in de fiets gecontroleerd of alles naar behoren functioneert. Nadat deze check met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een volledige ontlaad en laad cyclus ingezet waarbij de kwaliteit van de Tranz-X accu doorlopend nauwkeurig worden gecheckt.


Een top tweedehands fietsaccu is een gebruikte behuizing met daarin een nieuw kwalitatief cellenpakket. De batterijis geheel door ons opnieuw opgebouwd, voorzien van een gebruikte behuizing maar met een compleet nieuw cellen pakket. Vervolgens uitgebreid getest en nagekeken. Klaar voor weer verschillende jaren fietsplezier.


Kenmerken en Specificaties Refurbished Tranz-X JD-PST BL01

De vervangende accu Tranz-X is een heel erg duurzaam product. De fiets accu behuizing is gebruikt, maar in een nog zeergoede staat, het binnenwerk is echter nieuw opgebouwd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe fiets accu. Bij het samenstellen van de refurbished Tranz-X worden uitsluitend eerste kwaliteit cellen gebruikt, zoals bijvoorbeeld accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun te fietsen kilometers met de refurbished als vervangende accu, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de kapotte Tranz-X.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tranz-X JD-PST BL01 24V Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!