Facebook Pixel
Stromer ST2 36v accu Revisie

Stromer ST2 36v accu Revisie

Stromer ST2 36v accu Revisie

Fiets merk: Stromer
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 375,00
SKU
Stromer ST2 accu Revisie

Kenmerken Stromer ST2 BO396 / BO522 / BO630 e-bike accu revisie

Indien uw Stromer fiets accu niet meer functioneert is een Stromer batterij revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De fiets accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten plaatsen. Doordat een haperende batterij niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel nagekeken. Tijdens deze check worden batterijlader en regelelektronica grondig bekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de batterijlader.


Wat u kunt verwachten van een Stromer accu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Stromer fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Stromer accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Hoe werkt het? Een Stromer accurevisie

Is de Stromer accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een Stromer ST2 fietsaccu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Stromer accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde accu voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stromer ST2 36v accu Revisie