Stromer

Stromer ST2 48V

accu stromer st2stromer 48v (1)Stromer ST2 48V48V stromer accuStromer 48V48 volt stromer accustromer accu

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Mogelijke reparaties

Dit is een greep uit de reparaties die wij aanbieden voor dit type accu.

Specificaties

Typenummer

BQ983, BQ814, B500

Nominale spanning accu

48 V

Originele capaciteit

19.8 Ah

Productnaam

ST2 48V

Merk

Stromer

KWS product code

acc-str-st2-a48-48v

Maximale spanning lader

54.6 V

Kleur

Paars / Blauw / Goud

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Rosenberger

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

frame

Gewicht

4 kg

Type oplader aansluiting

standaard

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt reparatie van mijn Stromer ST2 48V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Stromer ST2 48V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je Stromer accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Stromer ST2 48V

De Stromer ST2 is een geavanceerde elektrische fiets die bekend staat om zijn krachtige prestaties en betrouwbaarheid. Net als bij alle elektrische voertuigen, kan er echter een moment komen waarop de fietsaccu onderhoud of reparatie nodig heeft. In plaats van de accu te vervangen, wat zowel kostbaar als minder duurzaam kan zijn, biedt het repareren van een Stromer ST2 fietsaccu een effectieve oplossing om de levensduur van de fiets te verlengen.

Stromer ST2 Reparatie

Is de Stromer fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en hun oorzaak te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden.

Kwaliteit van een Stromer ST2 accu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij graag 2 jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fiets accu reparatie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.

ST2 Stromer

Na de reparatie is het belangrijk om de accu goed te onderhouden. Regelmatig laden, vermijden van extreme temperaturen, en het uitvoeren van periodieke controles dragen bij aan de levensduur van de gerepareerde accu.

In conclusie, het repareren van een Stromer ST2 fietsaccu is een slimme keuze voor eigenaren die zowel kosten willen besparen als hun impact op het milieu willen minimaliseren. Door te kiezen voor reparatie, wordt niet alleen de levensduur van de accu verlengd, maar wordt ook de algehele prestatie van de fiets verbeterd.