Facebook Pixel
Stella Accu 36V Type 2 Revisie (inclusief nieuwe lader)

Stella Accu 36V Type 2 Revisie (inclusief nieuwe lader)

Stella Accu 36V Type 2 Revisie (inclusief nieuwe lader)

Fiets merk: Stella
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Stella Accu 36V Type 2 Revisie

Kenmerken Stella fietsaccu revisie

Indien uw Stella e-bike accu niet meer naar behoren werkt is een Stella accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Te verwachten actieradius van een Stella fietsaccu revisie

Kiest u voor een Stella batterij revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Stella accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Stella fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Het proces van de Stella accurevisie

Is de Stella accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Kwaliteit van een Stella fiets accu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Stella batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stella Accu 36V Type 2 Revisie (inclusief nieuwe lader)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!