Facebook Pixel
Samsung SDI-3610E 36V Revisie

Samsung SDI-3610E 36V Revisie

Samsung SDI-3610E 36V Revisie

Fiets merk: Samsung SDI
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie !

Vanaf € 335,00 € 276,86
SKU
Samsung SDI-3610E 36V Revisie

Kenmerken Samsung SDI-3610E e-bike accu revisie

Zodra je Samsung SDI-3610E (10ICR19/65-4, 10ICR19/65-5) batterij niet meer naar behoren werkt is een Samsung SDI fiets accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De Samsung SDI fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een haperende fiets accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze controle worden batterijlader en elektronica grondig bekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vervangen van de lader.


Actieradius en de invloed Samsung SDI accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Samsung SDI fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Samsung SDI accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze van een Samsung SDI accu revisie

Is de Samsung SDI batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Klachten van de Samsung SDI batterij

De Samsung SDI fiets accu wordt over het algemeen prima ontvangen. Een van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht er mee op houdt of stopt bij een percentage van om en nabij de 25 to 50%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Samsung SDI-3610E 36V Revisie