Facebook Pixel
RAT Holland 24V

RAT Holland 24V

RAT Holland 24V

Fiets merk: RAT
Capaciteit fietsaccu: 10,4Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 325,00
SKU
RAT Holland 24V

RAT e-bike accu revisie

Als je RAT fietsaccu niet meer werkt is een RAT batterij revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De RAT fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Wat u kunt verwachten van een RAT fiets accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de RAT accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de RAT accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de RAT accurevisie

Is de RAT accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Kiezen voor een RAT batterij revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom geven wij graag twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw RAT fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RAT Holland 24V