Facebook Pixel
Protanium Inside accu 48V Frame

Protanium Inside accu 48V Frame

Protanium Inside accu 48V Frame

Fiets merk: Protanium
Capaciteit fietsaccu: 10,2Ah
Spanning/Volt: 48V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 425,00
SKU
Protanium Inside accu 48V Frame

Specificaties Protanium Inside Accu fietsaccu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Protanium batterij, is de keus van een fiets accu revisie de juiste. De Protanium e-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Te verwachten actieradius van een Protanium accu revisie

Kiest u voor een Protanium fiets accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Protanium accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Protanium fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de Protanium accurevisie

Is de Protanium fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Problemen van de Protanium Inside Accu accu

De Protanium accu wordt over het algemeen goed ontvangen. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn onder andere het verlies van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fiets accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een toertocht er mee op houdt of uitvalt bij een percentage van rond de 50%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Protanium Inside accu 48V Frame