KWS Seuren

KWS Seuren lader 13S 2A 54V

Acculader 54V KWS54V DC2.1

Omschrijving

De KWS Seuren Acculader met een spanning van 54,6V en een laadstroom van 2A is speciaal ontworpen voor 13S accu's. Met zijn efficiënte laadcapaciteit zorgt deze lader ervoor dat uw accu snel en veilig wordt opgeladen. De KWS Seuren Acculader is betrouwbaar en biedt een stabiele laadstroom voor optimale prestaties. Of u nu thuis bent of onderweg, met deze oplader kunt u altijd rekenen op een volledig opgeladen accu voor uw elektrische fiets. Bestel nu en geniet van zorgeloze fietstochten met een perfect opgeladen accu!

Specificaties

Nominale spanning accu

54 V

Productnaam

lader 13S 2A 54V

Merk

KWS Seuren

KWS product code

lad-kws-13s-2a-54v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

DC plug

Type aansluiting

DC plug

Stroomsterkte (A)

2 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Efficiënte Oplading voor Krachtige Prestaties

Laad je e-bike accu snel en efficiënt op met de KWS Seuren lader 13S 2A 54V. Deze hoogwaardige lader is ontworpen om je e-bike accu op de best mogelijke manier te voeden, waardoor je snel weer op pad kunt en kunt genieten van krachtige prestaties.

Betrouwbaar en Veilig

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe belangrijk betrouwbaarheid en veiligheid zijn als het gaat om het opladen van je e-bike accu. Onze lader is uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties om overladen en oververhitting te voorkomen, zodat je accu altijd in optimale conditie blijft.

Compatibiliteit met Verschillende Accu's

De KWS Seuren lader 13S 2A 54V is compatibel met een breed scala aan e-bike accu's en is ideaal voor zowel thuisgebruik als onderweg. Dankzij de slimme technologie past de lader zich aan de specificaties van je accu aan voor een perfecte lading.

Energiezuinig en Milieubewust

Met een focus op energie-efficiëntie helpt onze lader niet alleen je e-bike accu op te laden, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst door het minimaliseren van energieverspilling.

Kies voor de KWS Seuren lader 13S 2A 54V en ervaar betrouwbare, snelle en veilige oplaadmogelijkheden voor je e-bike accu. Ga voor krachtige prestaties en verken de wereld op twee wielen met vertrouwen.