Facebook Pixel
Phylion accu 36V XH370-10J Revisie

Phylion accu 36V XH370-10J Revisie

Phylion accu 36V XH370-10J Revisie

Fiets merk: Phylion
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Phylion accu 36V XH370-10J Revisie

Specificaties Phylion XH370-10J e-bike accu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Phylion XH370-10J accu, is de keus van een accu revisie een hele goede. De Phylion fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een slechte batterij niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze check worden acculader en regelelektronica grondig nagekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de batterijlader.


Actieradius van een Phylion fietsaccu revisie

Kiest u voor een Phylion fietsaccu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Phylion fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Phylion batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Phylion accu revisie

Is de Phylion fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een Phylion XH370-10J fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, hierom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze accu elektrische fiets revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Phylion fiets accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde batterij oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phylion accu 36V XH370-10J Revisie