Facebook Pixel
Phylion 36V XH370-10J Revisie

Phylion 36V XH370-10J Revisie

Phylion 36V XH370-10J Revisie

Fiets merk: Phylion
Capaciteit fietsaccu: 12Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Phylion 36V XH370-10J Revisie

Specificaties Phylion XH 370-10J fietsaccu revisie

In het geval dat de Phylion XH 370-10J e-bike accu niet meer naar behoren functioneert is een Phylion fietsaccu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Daar een slechte e-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze check worden lader en regelelektronica grondig onderzocht zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de lader.


Actieradius Phylion accu revisie

De Phylion batterij heeft een nominale spanning van 36V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van14,5Ah 522Wh of 16,7Ah 601Wh. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Phylion fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Phylion fiets accu revisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Phylion accu revisie

Is de Phylion fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Garantie Phylion XH 370-10J batterij revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Phylion fiets accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fietsaccu oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phylion 36V XH370-10J Revisie