Facebook Pixel
Panterra ICMR 18/65-4 36V

Panterra ICMR 18/65-4 36V

Panterra ICMR 18/65-4 36V

Fiets merk: Panterra
Capaciteit fietsaccu: 8,8Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Panterra ICMR 18/65-4 36V

Kenmerken Panterra 10ICMR 18/65-4 36V fietsaccu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Panterra e-bike accu, is de gedachte aan een batterij revisie een hele goede. De Panterra accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius Panterra fietsaccu revisie

Kiest u voor een Panterra fietsaccu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Panterra fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Panterra accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe werkt het? Een Panterra accurevisie

Is de Panterra accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Garantie Panterra 10ICMR 18/65-4 accu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons voorop, hierom geven wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Panterra fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fiets accu voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panterra ICMR 18/65-4 36V