Facebook Pixel
Montego accu 24V KL24S95S.082 Revisie

Montego accu 24V KL24S95S.082 Revisie

Montego accu 24V KL24S95S.082 Revisie

Fiets merk: Montego
Capaciteit fietsaccu: 11,25Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
Montego accu KL24S95S.082 Revisie

Kenmerken Montego KL24HS95S fietsaccu revisie

In het geval dat de Montego fietsaccu niet meer naar behoren functioneert is een Montego accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius Montego fietsaccu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Montego fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Montego fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Montego accurevisie

Is de Montego accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Garantie Montego KL24HS95S accu revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Montego fiets accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fiets acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fiets accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gereviseerde batterij oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Montego accu 24V KL24S95S.082 Revisie